Симона Миноска

Симона Миноска
Сертификати:
Power Plate, Fitness
Специјалности:
Body Building 20%
Strength 25%
Губење на телесна тежина 60%
Флексибилност 72%
Стапете во контакт:

Симона е родена на 13.11.1992 во Скопје. Паралелно студира и работи во Power Plate, каде што е обучена од страна на сертифицирани тренери и континуирано се надоградува себеси. Со веќе неколкугодишно работно искуство, Симона самостојно одржува персонални и групни тренинзи.

Нејзината цел е да ја задржи и усоврши позицијата како професионален личен тренер, каде може да ја покаже својата страст за фитнес, здравје и целокупната благосостојба. Огромна мотивација и претставува помагањето на клиентите во постигнување на своите фитнес цели и подобрување на нивниот личен животен стил.

Факти за Симона Миноска -
0
Вкупно тренинзи
0
Вкупно клиенти
1000
Вкупно склекови
0
Задоволни клиенти